top of page

Arkitekt

Til dig som er arkitekt

Vi elsker arkitektens store tanker om at få dine kunders boligdrømme ned på papir og få disse realiseret.


Det er en stor forpligtielse at sikre alle de krav der er til moderne byggeri, hos os er alle vore brædder minimum klasse 2 godkendt og CE mærket.


Vi har alle dage arbejdet med bæredygtighed, så alt vort træ kommer fra danske skove som altid bliver genplantet, og sporbarheden på vort træ er helt igennem fantastisk da vi kan give jer stednavn, arten på latin, og ikke mindst finde tilbage til de steder vort træ har vokset.


Træet vi opsaver og beabejder er mindst 50 år gammelt for at sikre det er en go kvalitet tømmer.


Vi har samlet hele processen på eget værksted, således at opsavning, tørring, høvling og færdig malet er i eget hus, dette sikrer at kommunikationen ikke går galt da veje igennem er kort.


Alle vore produkter er gennem testet og vi bruger kun det bedste produktionsgrej for at få bedste resultat.


Vi har i snart 20 år arbejdet sammen med det samme sliberi, som sikrer at de tanker og ideer i har som arktiekter kan føres ud i livet, af folk som brænder for gode matrialer.


Hos os brænder vi alle for at producere matrialer, og at vejlede i matrialeforståelse, vort viden om træ, egenskaber, genetik er overlegen for branchen, og byggeri er ikke bare vor levevej om for os alle en stor hobby.


Vi arbejder meget tværfaglig i vort daglige arbejde, og dette gør at vi ofte kan være behjælpelig med andre virksomheder som vores, der kan bringe byggeriet sikkert i mål.


Fordelen ved at samarbejde direkte ved savværket er enorm givtig, det meste at vor viden er ”learningByDoing” og nysgerrigheden gør at, hvis vi får en forspørsel på noget (vid)underligt, kan vi grave i bund i matrialet og komme med gode svar. Træ er ikke bare træ, træ er liv, hygge, varme, unikt og ikke mindst hjem.. 

Produktoversigt

54514793_10157135981934886_6562362591203

Beklædning 

th.baad_edited.jpg

Listebeklædning 

IMG_3297.JPG

Træterrasser 

Produktoversigt

10629731_474511989357563_625192710973878

Bålhytter 

th.baad.hus.jpg

Listebeklædning

Get in Touch
billeder fra SAMSUNG 040.jpg

Timbeframe konstruktioner

Get in Touch
bottom of page