top of page

Privat

Til dig der handler som privat person

Vi leverer gerne til private og sørger for at det er nemt at gå til. Så uanset om du skal lave hus eller træterrasse så har vi løsningerne for dig og vejleder gerne. 

Vores faste chaufører leverer også gerne træet til din adresse.

Hos os på savværket, ved vi hvor svær byggeprosessen kan være og hvor mange ubekendte der kan være inden resultatet står færdig.

Men når du skal arbejde i træ, skal du faktisk kun spørge os, vi har været igennem alle processer og vi har set mange løsninger som er smarte gennem tiden, og videndeling er højt på vor liste.

Så har du som selv bygger spørgsmål til opsætning, montering eller konstruktionsmæssigt kan vi altid skubbe byggeriet i den rigtige retning.

Vi har tænkt meget over de produkter vi laver og har en meget høj selvkritik således at nårt du som privat får leveret vore produkter er du i gode hænder.

Er man selvbygger er det oftest 2 slags, dem som bygger for at lære og dem som bygger for at spare.

Vi kan på savværket være behjælpelig med begge dele da vi kender til hele branchen og ved at de billigste produkter ikke nødvendigvis er de billigste i det lange løb.

Når man er selvbygger er byggeriet oftes på et helt andet neveu, hvor man gå meget mere op i finish og detaljer for at gøre ens byggeri til et praktisk, smuk og unik hjem man elsker at vise frem.

Vi har en bred vifte at produkter der helt sikkert ville kunne intressere enhver boligejer, så hva enten du er til et hegnsystem, ny terrasse eller facade, om du bor i et bindingsværkshus, nybygger eller renovere, så skal vi nok hjælpe dig med at få oversat fagudtryk, og andre finurligheder til et færdig resultet du kan være stolt af.. 

bottom of page