top of page

Hjørnelister

Hjørneafslutninger:

Der er som oftes ingen tvivl om hvorledes man opsætter beklædningsbrædder/ profilbrædder på sit hus.

Det kræver som oftest lidt ekstra at finde de løsninger der vil være enten rundt om vinduer og hvor allr profilbrædder mødes i hjørner.

Derfor har vi skabt flere flotte, smukke og til tider smarte løsninger til hjørneafslutninger.

Hjørneafslutninger kan enten være en man sætter uden på sit færdige arbejde eller en som man støder op til når der beklædes, og uanset hvilken hjørneafslutning der vælges bør det være en afslutning du er glad for til dit byggeri.

Vi har gennem alle årene på værket sørget for at hjørneafslutninger har været en stor del af at kunne leverer beklædning til alle de flotte huse, jeg oplever tit at flere der levere brædder ikke sørger for de lister og hjørneafslutninger som kræver, for at byggeriet ser ens ud i samme træsort, og dette tvinger flere ud i unødige tvivl om at skulle have glæde i at bygge med træ.

Når vi levere alle løsninger oplever jeg tit at du som kunde har mod på at fortælle dine håndværker eller bygherrer at inden byggeriet går i gang er der styr på alle løsninger incl. Hjørneafslutninger.

Når man vælger hjørneafslutninger, bør man overveje hvilket udtryk mit byggeri skal udstråle, er facadebeklædningen med runde former, bør din hjørneafslutning være ligeledes. Dette gælder også hvis dine facadebeklædning er skarpkantet bør dine hjørneafslutninger være ligeledes.

Det er vigtigt at tænke sine hjørneafslutninger ind i byggeriet inden man beklæder med brædder, da der vil være forskel på hvorledes man placere sine hjørneafslutninger i forhold til de forskellige løsninger vi laver.

Hvis man ikke er så erfaring med byggeri, vil jeg anbefale at i tager kontakt til mig på tlf. 97216600 eller mail: info@nkskovservice.dk og booker et møde på savværket, så vil jeg vise dig de hjørneafslutninger der virker til dit byggeri.

bottom of page