top of page
IMG_2817.JPG

Bjælkeprofiler

Vi producere flere forskellige bjælkeprofiler til reperation af bjælkehuse fra 40-140mm tykke og 100-190mm høje.

Vi har flere Panbo profiler, amerlog og douglas bjælkehuse profiler.

Vi producere på eget værksted og med eget savværk med egne tørrestuer, således at jeres bjælkehus bliver lavet et sted ynder 100%kontroleret forhold.

Jeg oplever tit at når vi bliver kontaktet om renovering af bjælkehus, er man utryg ved om man ved nok om træet og profilen.

Fremgangsmåden er at enten kommer man på savværket og henter en stykke profilbjælke til bjælkehuset eller også får vi tilsendt et stykke træ.

Uanset hvad man vælger til sit bjælkehus er det vigtigste at få formidlet hvorledes vi altid vælger den bedste træsort, og det bedste træ til projekter, og samtidig får alt den råd og vejledning der skal bruges til renovering af bjælker til bjælkehus.

Vi samarbejder med mane forskellige håndværker, og vil selvfølgelig være behjælpelig med en dygtig ogg erfaren tømrer til at kunne yde assistance eller tage opgaven op med at få jeres bjælkehus til at blive det drømmehus det var engang.

Hvis vi ikke har den profil dit hus er bygget i, så kender vi Jørgen som former alle vores profilhøvljern, og jeg ved han vil lave en profil til dig også.


Et sæt profiljern koster mellem 3800-8500kr, at få produceret, men oftes har vi allerede de jern der skal bruges.

Vi ville elske at få udvidet sortimentet

bottom of page